Autobedrijf Iwema uit Noordhorn richt zich op jonge sportieve gebruikte auto’s. Dagelijks zijn wij op zoek naar de mooiste auto’s met de meeste opties. Een panorama dak, een automaat of mooie ledverlichting zijn opties die voor ons een must zijn.

Veel van onze auto’s zijn originele Nederlandse auto’s, ook komen er inmiddels veel van onze auto’s uit Duitsland. Uiteraard allen met een duidelijke historie zodat u vol vertrouwen uw nieuwe auto bij ons kunt aanschaffen.

Doordat wij niet gebonden zijn aan vaste merken bieden wij een breed assortiment aan auto’s aan. Dankzij ons uitgebreide inkoopnetwerk en lange ervaring weten wij de mooie auto’s in de markt te vinden. Echter zal u in onze voorraad voornamelijk luxe Duitse automerken zien. Dit komt uiteraard doordat wij een grote passie voor auto’s hebben en een prachtig aanbod willen bieden.

Naast de verkoop van prachtige auto’s hebben wij voor onze vaste klanten ook een werkplaats afdeling. In onze werkplaats bieden wij kleine- of grote onderhoudsbeurten, APK keuringen en al uw overige autoproblemen. Uiteraard volgens de RDW normen aangezien wij een RDW erkend autobedrijf zijn.